Over ons

Home » Over ons

VCA gecertificeerd en veel expertise

Over ons drone bedrijf

Aetos Drones biedt services aan met drones aan uw bedrijf. Door de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd in de industriële wereld, gaan we net dat stapje verder dan gewone dronepiloten. Ons drone bedrijf heeft een VCA-certificaat en dankzij onze achtergrond als deel van Groep Maes, hebben we veel expertise in de (petro)chemie, de olie- en gasindustrie, de (wind)energie en de bouwsector.

Cutting-edge drone voor inspecties in uw bedrijf

Onze UAV’s dragen sensoren mee om data te capteren. We verzamelen informatie over een voorwerp via remote sensing en brengen zo uw assets in kaart: visueel, thermisch of als een 3D-model. Klinkt het als muziek in de oren vanaf nu uw installatie te kunnen inspecteren vanuit uw veilig en warm bureau? Wij regelen dit voor u, nauwkeurig en professioneel gerapporteerd, desgewenst in samenwerking met een officieel erkende keuringsinstantie. Zelfs de fijnste details van historische monumenten en gebouwen brengen we in kaart met puntenwolken, doorsnedes en plannen om de renovatie, restauratie en conservatie ervan te faciliteren.

Efficiënt volumes opmeten met drones

Vindt u het opmeten van voorraden zand ook een lastig karwei? Wij helpen u graag verder en laten onze drones de volumes opmeten in een mum van tijd. We werken vanuit de lucht waardoor er geen materialen meer verplaatst of beklommen dienen te worden. U wint in efficiëntie en verhoogt de veiligheid van uw werkomgeving. Onze nauwkeurigheid wordt gegarandeerd door het gebruik van landmeetkundige drones.

Ons drone bedrijf is klaar voor de toekomst

Drones bieden ons fascinerende mogelijkheden die niet meer weg te denken zijn uit onze toekomst. De recente ontwikkelingen hebben een nieuwe dimensie toegevoegd, ook aan industriële activiteiten. Big data, Industry 4.0, BIM, digital twins… Waar gaat dit over? Get smarter, now!

In hoge en lage ruimtes Veilig en kosten verlagend

Meet the team

We zijn een team van 3 gebrevetteerde piloten met een 1A-licentie. Onze passie voor technologie geeft ons de drive om samen met onze klanten grensverleggend na te denken over nieuwe oplossingen en uw leven veiliger en gemakkelijker te maken. We willen met een baanbrekende visie steeds vooraan blijven staan en de nieuwste technologieën mee op de markt brengen. Heeft u voor ons de volgende uitdaging?

Dennis

500+ vluchturen
Full GWO
BE en NL brevet

Dries

Full GWO
Reality modeller
BE en NL brevet

Lieve

Full GWO
Thermographer level 1
BE brevet

Nieuwsgierig over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact met ons op!