InspectiesDankzij onze drones inspecteren we snel en efficiënt alle technische installaties. We vliegen 360° rond het te inspecteren object en kunnen zo alles nauwkeurig bekijken.

Door middel van fotogrammetrie en metingen met referentiepunten kunnen we op zeer eenvoudige manier 3D modellen leveren. Al onze bevindingen worden professioneel gerapporteerd en met u besproken. We hebben alles van inspectie tot herstelling in eigen hand. Dit maakt het voor u als klant, erg handig en efficiënt.

Bij hoogspanning nemen we de conditie van de isolatoren, de metalen structuren,... onder de loep.

Moeilijk bereikbare plaatsen, stuwdammen, bruggen, sluizen, schouwen en technische installaties worden grondig geïnspecteerd. Scheurtjes en andere defecten worden zichtbaar gemaakt met kristalheldere beelden van hoge resolutie camera's.

Zonnepanelen worden met een thermische camera onderzocht en leveren een automatische herkenning van warmte en koude vlekken op. Defecten worden op die manier vroegtijdig opgespoord.

Dankzij een crashbestendige bal, ingebouwde verlichting en onze vakkennis is het mogelijk om met deze drone inspecties te verrichten op indoor terreinen. De compacte omvang van deze multicopter creŽert de mogelijkheid om quasi elke ruimte te betreden die moeilijk toegankelijk of schadelijk is voor personen of machines.

Bladen van windmolens moeten niet steeds opnieuw gepositioneerd worden, dus doen we er meer per dag. Bovendien biedt Ouros u ook de herstellingen van de windmolenbladen aan. (www.ouros.eu)