Indoor inspecties

Kosten- en tijdsbesparend
Verhoogt de veiligheid
Professionele piloten

Bestuurd door een 1A gecertificeerd team

Flexibel en wendbaar

Het inspecteren van afgesloten en gevaarlijke ruimtes zoals schouwen, tanks, leidingen en andere industriële installaties is een tijdrovend en risicovol proces. Door gebruik te maken van een drone kunnen we zowel de tijdsinvestering en kosten als het risico drastisch verlagen.

De Elios flyability is de eerste impactbestendige drone, dankzij de beschermende kooi. Deze UAV is voorzien van een HD-camera, een kleine thermische camera en sterke LED-lichten aan de boven-, voor- en onderzijde. Toch past hij vlot door de meeste mangaten. Met deze goed uitgeruste drone kunnen onze ervaren piloten in kleine, afgesloten en complexe ruimtes vliegen zonder zich erin te hoeven begeven.

 Ook in hoge ruimtes kunnen inspecties gedaan worden met de Elios flyability, waarmee de nood aan touwen of stellingen geëlimineerd wordt. Daarmee kan veel tijd en geld gespaard worden.

Onze drone kan snel ingezet worden aangezien er voor het indoor vliegen geen luchtvaartregels gelden, noch moeten er toelatingen zijn voor toegang tot benauwde ruimtes.

Indoor inspecties vormen een uitdaging door het gebrek aan gps. Ook is het kompas vaak onbruikbaar door het vele metaal in de omgeving. Maar dankzij de Elios flyability en onze ervaren piloten maken wij de beelden die jij nodig hebt.

In hoge en lage ruimtes Veilig en kosten verlagend

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Onze services

Indoor inspecties
3D & Fotogrammetrie
Windenergie
Industriele inspecties
Thermografie
Bouw

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u meer informatie?